Környék km | Rendezés:   Infobuborék

Kőrózsa Panzió (erdei iskola)

2638 Kemence, Nagyvölgy 902/3 hrsz.
E-mail: info@borzsony.hu
Telefon: 06 70 60 333 12
Leírás

A Kőrózsa Panzió Kemence község belterületének határán, a börzsönyi tájvédelmi körzet szomszédságában található, a Kemencét Diósjenővel összekötő   út mentén. A pár méterre lévő Kemence-patak csobogása fogadja az idelátogatót. A patak két oldalán több mint 6 hektár ligetes, gondozott területen sétálhat a pihenni vágyó vendégünk. A sportolni vágyók focizhatnak ezen a területen.

Összes férőhely:60 fő. 
A panzióban étterem, büfé, borozó, három társalgó várja az idelátogatókat. Az udvaron 3 ping-pong asztalt állítottunk fel.  A 2-3 és 4 ágyas szobáink zuhanyzóval, mosdóval és WC-vel vannak felszerelve. 
Évszaktól függetlenül mindenki választhat kedvére való séta-, illetve túra utat a Börzsöny vadregényes turistaútjai és ösvényei közül. A környéken télen is megtalálhatja számítását minden idelátogató, mivel sípálya, szánkópálya található a panzió 500 méteres körzetében.

A 160 fős éttermünk felett 200 m 2 –es   fedett terasz található, mely kiválóan alkalmas rossz idő esetén is családi valamint csoportfoglalkozások megtartására. Éttermünk alkalmas lakodalmak, családi és baráti rendezvények valamint munkahelyi tréningek megtartására az év bármely szakában. Parkolási lehetőség biztosított.

Kemence:

A község Pest megye legészakibb csücskében található. A Börzsöny-hegység öleli körül, csak dél-nyugati lejtője fut ki az Ipolyig, azaz a szlovák határig. A hegyek által körbezárt kis falun a Kemence-patak fut végig. Mivel forrása magasan található, így folyása gyors és vize kristály tiszta. Az erdő vadban gazdag és nagyobb része szinte érintetlen természetvédelmi terület. Növényzete sokszínű, melyet a fák és a cserjék változatossága mellett a rétek tarkasága színesít.  Nyáron községünkben a strandolni vágyók is megtalálják örömüket, mivel gyönyörű természeti környezetben több medencében is lubickolhatnak. A strandolás mellett a lovaglás szerelmesei is hódolhatnak szenvedélyüknek, mivel több lehetőség közül választhatnak.

Kemence megközelíthetősége Budapestről:

 • Vasúton: Budapestről Szobig vonattal, majd onnan autóbusszal Kemencére. 
 • Autóval: Az M2-es útvonalon Parassapusztáig, onnan jelzőtábla mutatja az utat Kemencére.

 

árak

Árak:

Felnőtt

 • szállás: 6000 Ft
 • reggeli: 1000 Ft  
 • ebéd: 1500 Ft  2 fogás
 • vacsora: 1100 Ft 1 fogás


9600,- Ft/fõ/nap teljes elátással

Gyerek: 

 • szállás 3600 Ft
 • reggeli:  900 Ft 
 • ebéd:  1400 Ft 
 • vacsora:  1000 Ft

  6900,- Ft/fõ/nap teljes elátással

További kedvezmények: 

 • 1 éjszaka esetén: 6900,- Ft/fő/éj
 • 2 éjszakától: 6700,- Ft/fő/éj
 • 4 éjszakától 6500,- Ft/fő/éj

Áraink az Áfát  tartalmazzák, minden 21. fő díjmentesen érkezhet.

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével.
A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.
Adatait az adatkezelési szabályzatunk alapján bizalmasan kezeljük, azt harmadik félnek nem adjuk ki.
Címlap
Előző oldal
Lap tetejére
Lista eleje

Technikai kérdések

Üzlet

Adataim

 • Bejelentkezés
 • Regisztráció
 • Belépés/regisztráció facebook-kal
©2021 Minden jog fenntartva | szallas@szallashegyek.hu | +36 70 603 3312
Börzsöny szállásBörzsöny vendéglátásBörzsöny látnivalóBörzsöny programBörzsöny szolgáltatásBörzsöny túraBörzsöny közlekedésBörzsöny helyi termékBörzsöny szabadidőBörzsöny erdei iskolaBörzsöny csapatépítésPilis szállásPilis vendéglátásPilis látnivalóPilis programPilis szolgáltatásPilis túraPilis közlekedésPilis helyi termékPilis szabadidőPilis erdei iskolaPilis csapatépítésCserhát szállásCserhát vendéglátásCserhát látnivalóCserhát programCserhát szolgáltatásCserhát túraCserhát közlekedésCserhát helyi termékCserhát szabadidőCserhát erdei iskolaCserhát csapatépítésGerecse szállásGerecse vendéglátásGerecse látnivalóGerecse programGerecse szolgáltatásGerecse túraGerecse közlekedésGerecse helyi termékGerecse szabadidőGerecse erdei iskolaGerecse csapatépítésVértes szállásVértes vendéglátásVértes látnivalóVértes programVértes szolgáltatásVértes túraVértes közlekedésVértes helyi termékVértes szabadidőVértes erdei iskolaVértes csapatépítésBükk szállásBükk vendéglátásBükk látnivalóBükk programBükk szolgáltatásBükk túraBükk közlekedésBükk helyi termékBükk szabadidőBükk erdei iskolaBükk csapatépítésMátra szállásMátra vendéglátásMátra látnivalóMátra programMátra szolgáltatásMátra túraMátra közlekedésMátra helyi termékMátra szabadidőMátra erdei iskolaMátra csapatépítésMecsek szállásMecsek vendéglátásMecsek látnivalóMecsek programMecsek szolgáltatásMecsek túraMecsek közlekedésMecsek helyi termékMecsek szabadidőMecsek erdei iskolaMecsek csapatépítésVelencei tó szállásVelencei tó vendéglátásVelencei tó látnivalóVelencei tó programVelencei tó szolgáltatásVelencei tó túraVelencei tó közlekedésVelencei tó helyi termékVelencei tó szabadidőVelencei tó erdei iskolaVelencei tó csapatépítésBalaton szállásBalaton vendéglátásBalaton látnivalóBalaton programBalaton szolgáltatásBalaton túraBalaton közlekedésBalaton helyi termékBalaton szabadidőBalaton erdei iskolaBalaton csapatépítés