Vad- és pisztrángétterem festői környezetben - Erdei éttermünk igazi újdonság az Apátkúti-völgyben.
2011 tavaszán nyitottuk meg, hogy elsősorban pisztráng- és vadétel-különlegességeikkel büszkélkedve elkápráztassuk a megfáradt turistákat, bicikliseket - megfizethető áron.
A szokásos éttermi ételek mellett gondoltunk a vegetáriánusokra is, hiszen a séf az erdei gombák legkülönfélébb elkészítési módjainak úgyszintén mestere!
Igazi különlegesség, hogy az étteremhez hozzá tartozik néhány halastó is, amelyekben pisztrángokat nevelünk, így lehetőség nyílik arra, hogy vendégeink maguknak horgásszák ki az ebédjüket.
Az étterem mellett található még egy kis halfüstölő is, ebben készítjük el több órás füstöléssel, meleg füstön a legkülönlegesebb pisztrángételünket a füstölt pisztrángot.
FOGJA MEG AZ EBÉDJÉT!
Az országban egyedülálló módon lehetőséget biztosítunk
a tavainkból kifogott pisztrángok megsüttetésére.
Nincs más teendőjük, hogy a pisztrángos tavaknál jelzik,
hogy ezt a programot szeretnék igénybe venni,
és biztosítunk hozzá horgászfelszerelést és csalit,
ha esetleg nem lenne Önöknél.
A horgászat ára 500 Ft,
ami tartalmazza a horgászfelszerelést és a csalit is.
A kifogott halakat a helyszínen a tónál
1900 Ft/kg áron ki kell fizetni,
és az ott kapott blokkot és a halakat
le kell hozni az Ördögmalom étterembe.
Ott pincéreink átveszik Önöktől,
és szakácsaink a konyhán elkészítik a kért módokon
(fokhagymásan, mandulásan, natúran vagy bacon szalonnával),
és salátaágyon és steakburgonyával tálalják.
Mivel Önök már kifizették a tónál a halat,
ezért a halért fizetett összeget
levonjuk az éttermi számlából.
Ez a szolgáltatás csak
a pisztrángos tavak nyitva tartási idejében elérhető.
Fontos!
Csak annyi halat tudunk átvenni az étterembe,
amennyit ki is süttetnek!
Technikai kérdések |
Üzlet |
Adataim
|