Cukrászüzemünk a Dunakanyar szívében, Leányfalun üzemel már több évtized óta.
Jelenleg családi vállalkozásként, 2008 óta irányítjuk a termelést. Ez idő alatt elvégeztük az üzem teljes körű felújítását, így egy korszerű, 400 m2-es, nagyobb kapacitásra is felkészült gyártási területen tudunk dolgozni. Cégünk HACCP élelmiszerbiztonsági rendszert működtet, megfelel minden élelmiszergyártási követelménynek.
Ízletes süteményeink ízvilágát a jó minőségű alapanyagok, a tradicionális receptek és cukrászaink felkészült szakmai munkája biztosítja.
Alapanyagainkat megbízható forrásból szerezzük be, törekszünk minél nagyobb mértékben hazai és természetes terméket felhasználni. Süteményeink összeállításánál hagyományos receptúrákból, főzött krémekkel dolgozunk. Munkáink során a kézművesség tradícióit követjük.
Folyamatos fejlesztéseink során nyitottak vagyunk az új trendekre is, dolgozóink szakmai továbbképzésére nagy hangsúlyt fektetünk.
A hagyományos süteményeink mellett új irányt jelöltünk ki a különböző édesítőszerekkel készült termékek gyártásával, amellyel az egyre aktuálisabbá váló fogyasztói igényt próbáljuk meg kielégíteni azon vásárlóink számára, akik egészséges életmódra törekszenek, vagy egészségügyi okokból kifolyólag nem fogyaszthatnak hagyományos répacukorral készült süteményeket.
Reméljük, hogy ezzel a törekvésünkkel a Dunakanyaron túl is minél többen ismernek meg bennünket.
Kérem, tekintse meg termékkínálatunkat, kóstolja meg süteményeinket.
Szolgáltatásaink
/csomagolt termékeinket ean kóddal ellátva szállítjuk a helyszínre, vagy központi raktárakba/
Technikai kérdések |
Üzlet |
Adataim
|