Történetünk: 1997-től napjainkig !
A Borda Húsfeldolgozó története az 1990-s évekre nyúlik vissza.
Amikor is egy fiatal pár szülői segítséggel , nagy lendülettel és egy félrészben megörökölt épületben megálmodta a jövőjét. Az alapot a férj hentes szakmája és a faluban elért sikere elismertsége adta,amit a helyi disznóvágásokon készült hurka,kolbász,sonka nagy-nagy elégedettsége tovább fokozta.
Saját tőkéből és kétkezi munkával épült fel a feldolgozó ,ami 1997-ben családi vállokozásként indult.
Már a kezdetektől budapesti és környékbeli élelmiszer és húsboltokba szállítottunk. Ez mind a mai napig így van. Már az első években is rozsdamentes gépekkel történt a gyártás .A legkedveltebb termék a házi kolbász volt. Vezető helyét a termékek között mind a mai napig megőrizte. A nyári turista felvágott útja nem volt ennyire egyszerű,ugyanis előbb meg kellett győzni a vevőket arról ,hogy a mi turistánk minőségben nem az akkori idők lejáratott terméke,hanem még a nagyapáink által kedvelt és szeretett turista felvágott. Talán még mi is emlékszünk,ha máshonnan nem, hát az uzsonnánkból .
Minden termékünk házias jelleggel és ízvilággal készül. Nagy figyelmet fordítunk a korunk népbetegségének számító allergiára,ezért 1-2 termékünket leszámítva a készítmények nem tartalmaznak szóját és egyéb allergén anyagokat. Az utóbbi pár évben bővítettük a termékpalettánkat az un." vörösárukkal". A frankfurti virslit és a sertés párizsit követte a marhabélbe és lóbélbe töltött sertés, -marha, -és -lópárizsi.
A termékek bővülésével párhuzamosan korszerűsödött a gépparkunk is. A daráló és töltő-gép mellett számítógép vezérelt ,környezetbarát technológiával működő, főző-füstölő szekrény szolgálja a pontos és megbízható füstölést. A három hagyományos füstölőben készül például a parasztsonka és a füstölt tarja. Ezek a termékek hagyományos pácolás és érlelés után kerülnek a füstölőbe.
A Borda Húsfeldolgozó az elsők között vezette be a HACCP rendszert,ami garantálja a folyamatos ellenőrzést és a minőséget cégünk termékeinél.
Beszállítóink és mi is, az ÁNTSZ engedéllyel rendelkező hűtős teherautókkal szállítjuk az árut.
2002-ben lakhelyünkön megnyitottuk a mintaboltunkat,ahol a sertés-marha hús mellett, a csirke és pulykahúst is kínálunk vásárlóinknak. A bolt kínálatát folyamatosan bővítjük. Kapható : többféle tészta, olívaolaj, különböző konzervek,üdítőital, mirelitáru.
HÁZIAS ÍZEK-MEGBÍZHATÓ MINŐSÉG-MAGYAR ALAPANYAG
Ebben a hármas szlogenben benne van minden,amit a vevőinknek nyújtani szeretnénk és nyújtani tudunk. E szellemben dolgozunk,hogy minden kedves Megrendelő és Vásárló elégedett legyen és a következő alkalommal is Borda terméket válasszon !
Házi parasztkolbász |
||
Házi pároskolbász |
||
Házi csípős kolbász |
||
Házi különleges vastagkolbász |
||
Házi sütőkolbász |
||
Nosztalgia csípős kolbász |
||
Csemege debreceni |
||
Csemege debreceni Vf. |
||
Juhbeles debreceni |
||
Frankfurti virsli |
||
Lecsókolbász |
||
Füstölt csípős főzőkolbász |
||
Grillkolbász, Grillkolbász Vf. |
||
Ló pároskolbász |
||
Csípős ló patkó kolbász |
||
Fokhagymás rúd |
||
Diákcsemege vastagkolbász |
||
Nyári túrista |
||
Löncshús |
||
Borda sonka |
||
Füstölt sonkás felvágott |
||
Zala felvágott |
||
Löncshús természetes bélben |
||
Bogdányi sonkás páros |
||
Párizsi (sertés, sajtos és lópárizsi) |
||
Füstölt sertéspárizsi marhabélben |
||
Füstölt marhapárizsi marhabélben |
||
Füstölt lópárizsi lóbélben |
||
Borda májas |
||
Borda füstölt házi májas |
||
Füstölt májas |
||
Füstölt hátsó csülök |
||
Füstölt első csülök |
||
Füstölt bordacsont |
||
Füstölt kolozsvári szalonna |
||
Füstölt kolozsvári szalonna darabolt |
||
Füstölt császárvég |
||
Füstölt bordaporc |
||
Füstölt darabolt comb |
||
Füstölt darabolt comb Vf. |
||
Füstölt tarja, Füstölt tarja Vf. |
||
Füstölt karaj, Füstölt karaj Vf. |
||
Füstölt csemege szalonna |
||
Füstölt oldalas |
||
Füstölt húsos csont |
||
Füstölt kenyérszalonna |
||
Füstölt marhanyelv Vf. |
||
Füstölt angolszalonna, Füstölt angolszalonna Vf. |
||
Füstölt főtt erdélyi szalonna |
||
Füstölt főtt császárszalonna Vf. |
||
Füstölt főtt comb Vf. |
||
Füstölt főtt tarja Vf. |
||
Füstölt parasztsonka |
||
Füstölt parasztlapocka |
||
Füstölt láb |
||
Sós háta-szalonna |
||
1 Kg-os zsír 2 Kg-os zsír |
||
Tepertő |
Technikai kérdések |
Üzlet |
Adataim
|