Környék km | Rendezés:   Infobuborék

Állatorvosi rendelő és állatpatika (állatorvos)

2085 Pilisvörösvár, Fő út 57
E-mail: rendelo@vethome.hu
Telefon: 06 26 330 348, 06 30 4558510
Leírás
Egy pár szó rólunk

A Pilisvörösvári Állatorvosi Rendelő és Állatgyógyszertár 2002-ben nyitotta meg kapuit Pilisvörösvár főutcáján Dr. Talpag Bálint állatorvos vezetésével.
Az eltelt 14 év alatt rengeteg kutya, macska és más házi kedvenc fordult meg nálunk és a folyamatosan bővülő betegkör elengedhetetlenné tette Rendelőnk fejlesztését. 2011 decemberében megnyitottuk új rendelőnket, melyben a kényelmes belső parkoló és a családias recepció mellet két tágas kezelőkkel és egy teljesen felszerelt műtővel várjuk betegeinket. A folyamatosan fejlődő eszközpark lehetővé teszi a különböző speciális beavatkozások és műtétek megvalósítását is. Röntgen, ultrahang , laborgépek és endoszkóp segíti a munkánkat nap mint nap. A folyamatosan fejlesztett számítógépes betegnyilvántartásunk lehetővé teszi a páciensek naprakész értesítését az esedékes oltásokról, kezelésekről. Ennek segítségével lehetőség nyílik időpontegyeztetésre is mellyel elkerülhetőek a hosszas várakozások. A rendelőben történő kezelések és műtétek mellett széleskörű kijáró praxis is biztosítja a betegek mielőbbi biztonságos ellátását.

Speciális szolgáltatásaink között külön említést érdemel a cardiológiai és ultrhanagos szakrendelésünk illetve a homeopathias szakrendelésünk is..

A rendelő mellett működő ÁLLATPATIKÁNKBAN a gyógyszerek széles köre mellett vitaminokat és gyógytápokat is megtalálhatnak az érdeklődők.

Nyitva tartás

H-P: 9:00-19:00
Rendelési idő: 9:00-11:00, 15:00-19:00
Szombat: 8:00-12:00

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével.
A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.
Adatait az adatkezelési szabályzatunk alapján bizalmasan kezeljük, azt harmadik félnek nem adjuk ki.
Címlap
Előző oldal
Lap tetejére
Lista eleje

Technikai kérdések

Üzlet

Adataim

  • Bejelentkezés
  • Regisztráció
  • Belépés/regisztráció facebook-kal
©2022 Minden jog fenntartva | szallas@szallashegyek.hu | +36 70 603 3312
Börzsöny szállásBörzsöny vendéglátásBörzsöny látnivalóBörzsöny programBörzsöny szolgáltatásBörzsöny túraBörzsöny közlekedésBörzsöny helyi termékBörzsöny szabadidőBörzsöny erdei iskolaBörzsöny csapatépítésPilis szállásPilis vendéglátásPilis látnivalóPilis programPilis szolgáltatásPilis túraPilis közlekedésPilis helyi termékPilis szabadidőPilis erdei iskolaPilis csapatépítésCserhát szállásCserhát vendéglátásCserhát látnivalóCserhát programCserhát szolgáltatásCserhát túraCserhát közlekedésCserhát helyi termékCserhát szabadidőCserhát erdei iskolaCserhát csapatépítésGerecse szállásGerecse vendéglátásGerecse látnivalóGerecse programGerecse szolgáltatásGerecse túraGerecse közlekedésGerecse helyi termékGerecse szabadidőGerecse erdei iskolaGerecse csapatépítésVértes szállásVértes vendéglátásVértes látnivalóVértes programVértes szolgáltatásVértes túraVértes közlekedésVértes helyi termékVértes szabadidőVértes erdei iskolaVértes csapatépítésBükk szállásBükk vendéglátásBükk látnivalóBükk programBükk szolgáltatásBükk túraBükk közlekedésBükk helyi termékBükk szabadidőBükk erdei iskolaBükk csapatépítésMátra szállásMátra vendéglátásMátra látnivalóMátra programMátra szolgáltatásMátra túraMátra közlekedésMátra helyi termékMátra szabadidőMátra erdei iskolaMátra csapatépítésMecsek szállásMecsek vendéglátásMecsek látnivalóMecsek programMecsek szolgáltatásMecsek túraMecsek közlekedésMecsek helyi termékMecsek szabadidőMecsek erdei iskolaMecsek csapatépítésVelencei tó szállásVelencei tó vendéglátásVelencei tó látnivalóVelencei tó programVelencei tó szolgáltatásVelencei tó túraVelencei tó közlekedésVelencei tó helyi termékVelencei tó szabadidőVelencei tó erdei iskolaVelencei tó csapatépítésBalaton szállásBalaton vendéglátásBalaton látnivalóBalaton programBalaton szolgáltatásBalaton túraBalaton közlekedésBalaton helyi termékBalaton szabadidőBalaton erdei iskolaBalaton csapatépítés