Termékek: -A jó éjjeli Portás: barna, porter, 4,0% -Betyár: félbarna, bitter, 3,5% -Csobánkai Öreg Sör: félbarna, ESB, 6,8% -Fekete Bárány: fekete, stout, 5,8% -Lupus in Lupulus: félbarna, bitter, 4,0% -PastorAle: félbarna, ale, 4,0%
Fizetési módok: Készpénz
Kiemelkedően magas színvonalú, nívós magyar borokkal és egyedülálló szolgáltatással várja a bor szerelmeseit a Cirpi Borház.
Borházunk Dunabogdányban a 11 főút mentén található, Budapesttől 35 km-re Visegrád előtt 4 km-el. Nevét az ókori római helyőrségről kapta, mely erőd Dunabogdány határában Tahi faluhoz közel közvetlenül a Duna partján feküdt, körvonalát még ma is jól ki lehet venni a terepen. Feltárását Szalay Ákos kezdte meg 1930-ban, azóta nem volt benne kutatás.
Kínálatunkban szereplő borokat a helyszínen is a kóstoló helységünkben megízlelhetik kedves vendégeink. Kollégáink segítenek a választásban és bevezeti Önöket a magyar borkultúra rejtelmibe. Előzetes egyeztetéssel kisebb társaságoknak is tartunk borkóstolót igény szerint.
Borkóstoló
Minden hónapban egy magyar pincészetet mutatunk be borkóstolók alkalmával, ahol találkozhatunk a pincészet borászával, szakemberével, aki bemutatja az adott borvidéket, borászatot, és a legszebb boraikat vacsorával egybekötve. Az aktuális időpontokról és a várható pincészetekről érdeklődhetnek a Cirpi Borházban.
„A bor összeköt múltat jövővel, hagyományt újdonsággal, embert emberrel.”
Fajtatiszta mézeink mellett (vegyes virág, akác, hárs, repce, napraforgó) méz különlegességeket is kínálunk, mint például epres, mogyorós-csokis.
Felújítjuk a házat, az öreg szőlő helyén levendulást telepítünk a Pilis déli lejtőjén. 3 év múlva a mi levendulaolajunkkal illatosíthatjátok az estéiteket.
Családunk a 2000. év óta művel szőlőt Kesztölcön, ellenőrzött bio rendszerben. Jelenleg 4 ha.-on gazdálkodunk, ami 4 különböző fajtát jelent, nagyjából egyenlő megoszlásban. Ezek érési sorrendben: Cserszegi Fűszeres, Chardonnay, Zweigelt,Cabernet Sauvignon.
A Pilis lankáin termett gyümölcsökből csak kisüsti párlatok készülnek a főzdében. A pálinka a régi, hagyományos rézüstben, gáztüzeléses rendszerben készül.
MÉZÜNK NEM CSAK ÉDESIT!(Állandó jelenlét és kiszállitás= Bp-Budakalász-Szentendre-Pomáz-Leányfalu-Tahitófalu) Ez a mondat indit el sok-sok olyan beszélgetést vásárlóinkkal, amelynek során feltárjuk mézeink édesitő volta mellett számos más értékét is!
A Háromkaptár BioKert családi, baráti biogazdaság a Szentendrei szigeten, Tahitótfaluban. Egy hektáros kis gazdaságunkban minősített bio zöldségféléket termelünk. Idényzöldségeink megvásárolhatók a gazdaságban, ahol programokat, tanfolyamokat is szervezünk a biogazdálkodás, környezetvédelem, természetes életforma iránt érdeklődőknek.
Technikai kérdések |
Üzlet |
Adataim
|