Környék km | Rendezés:   Infobuborék

Petre Cukrászda (cukrászda)

2890 Tata, Ady Endre utca 63
E-mail: petrecuki@gmail.com
Telefon: +36-34-381987
Leírás

Közel 27 évvel ezelőtt, mindösszesen egy 9 nm-es helyiségben nyílt meg a cukrászda, mely később folyamatosan bővülve ma már több, mint 100 nm-es. A cukrászdai (elvitelre) és a kávéházas rész egymás mellett, de külön bejárattal található.

Az évek alatt megannyi tortát készítettünk, legyen az a hagyományos oroszkrém, gyerek, figurás, céges vagy menyasszonyi torta.

Ennek köszönhetően (is), több ezer fénykép őrzi az elmúlt évek munkáját, azonban ezek soha nem gátolnak meg minket abban, hogy újat és eddig ki nem próbáltat csináljuk és alkossunk, sokszor a vendéggel együtt álmodozva...

A sütemények között található olyan, amely már 27 éve szerepel a repertoárban, de egy biztos, az ízeknél nagy hangsúlyt fektettünk a nagymamáknál fellelhető ízekre, a hagyományos receptúrákra, melyet mi tovább ötletelve beemeltünk a cukrászdai kínálatunkba.

A krémesek a mai napig a hagyományos kézi főzési módszerrel készülnek, és természetesen csakis tejjel! Amikor azt kérdezik, hogy mi a specialitásunk, általában a krémeseket és az egyedi somlói kockát emeljük ki, ugyanis ez utóbbi nálunk kicsit máshogyan készül...

Talán innen is ered az az anekdota, miszerint a nyári szabadságolás alatt, amikor zárva az üzlet, "elég lesz, ha kiteszünk egy somlói automatát...". (ma már egész évben nyitva vagyunk)

Természetesen, mindezek mellett megtalálhatóak az ország tortái is - azok a saját fejlesztések, amelyekkel mi is pályáztunk -, de folyamatosan bővítjük a glutén-, cukor- és laktóz mentes tortáinkat is.

És még annyi, de annyi minden az eszünkbe jut még, amit szívesen leírnánk, hiszen 27 év, az 27 év...

de inkább várunk mindenkit szeretettel! :)

Fizetési módok

Csak készpénz

Nyitva tartás
Sze-P:

12:00 – 21:00

Szo-V:

10:00 – 21:00

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével.
A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.
Adatait az adatkezelési szabályzatunk alapján bizalmasan kezeljük, azt harmadik félnek nem adjuk ki.
Címlap
Előző oldal
Lap tetejére
Lista eleje

Technikai kérdések

Üzlet

Adataim

  • Bejelentkezés
  • Regisztráció
  • Belépés/regisztráció facebook-kal
©2024 Minden jog fenntartva | szallas@szallashegyek.hu | +36 70 603 3312
Börzsöny szállásBörzsöny vendéglátásBörzsöny látnivalóBörzsöny programBörzsöny szolgáltatásBörzsöny túraBörzsöny közlekedésBörzsöny helyi termékBörzsöny szabadidőBörzsöny erdei iskolaBörzsöny csapatépítésPilis szállásPilis vendéglátásPilis látnivalóPilis programPilis szolgáltatásPilis túraPilis közlekedésPilis helyi termékPilis szabadidőPilis erdei iskolaPilis csapatépítésCserhát szállásCserhát vendéglátásCserhát látnivalóCserhát programCserhát szolgáltatásCserhát túraCserhát közlekedésCserhát helyi termékCserhát szabadidőCserhát erdei iskolaCserhát csapatépítésGerecse szállásGerecse vendéglátásGerecse látnivalóGerecse programGerecse szolgáltatásGerecse túraGerecse közlekedésGerecse helyi termékGerecse szabadidőGerecse erdei iskolaGerecse csapatépítésVértes szállásVértes vendéglátásVértes látnivalóVértes programVértes szolgáltatásVértes túraVértes közlekedésVértes helyi termékVértes szabadidőVértes erdei iskolaVértes csapatépítésBükk szállásBükk vendéglátásBükk látnivalóBükk programBükk szolgáltatásBükk túraBükk közlekedésBükk helyi termékBükk szabadidőBükk erdei iskolaBükk csapatépítésMátra szállásMátra vendéglátásMátra látnivalóMátra programMátra szolgáltatásMátra túraMátra közlekedésMátra helyi termékMátra szabadidőMátra erdei iskolaMátra csapatépítésMecsek szállásMecsek vendéglátásMecsek látnivalóMecsek programMecsek szolgáltatásMecsek túraMecsek közlekedésMecsek helyi termékMecsek szabadidőMecsek erdei iskolaMecsek csapatépítésVelencei tó szállásVelencei tó vendéglátásVelencei tó látnivalóVelencei tó programVelencei tó szolgáltatásVelencei tó túraVelencei tó közlekedésVelencei tó helyi termékVelencei tó szabadidőVelencei tó erdei iskolaVelencei tó csapatépítésBalaton szállásBalaton vendéglátásBalaton látnivalóBalaton programBalaton szolgáltatásBalaton túraBalaton közlekedésBalaton helyi termékBalaton szabadidőBalaton erdei iskolaBalaton csapatépítés