Környék km | Rendezés:   Infobuborék

Doki Sörkert (söröző)

2073 Tök, Kis sor 178
E-mail: ujsag@zsambekimedence.hu
Telefon: 20-921-6851
Leírás

Doktor Karaoke
Doki Sörkert, Tök

Kevés a színvonalas szórakozóhely a környéken. Szórakozóhely alatt nem a bagóbűzős, kocsislőrés itatókra gondolok, hanem a régi jó kocsmákra, a szó eredeti, nem lejáratott értelmében. Azokra a kocsmákra, melyek a mai szóhasználat szerint igazi közösségi térként működtek. Ahol napközben összejöttek a népek, információkat cseréltek és üzleteket kötöttek, este pedig tartalmas és érdekes beszélgetések során pihenték ki egy munkás nap fáradalmait, ahelyett, hogy a néphülyítő tömegtévék vizuális kábítószerével higítanák tovább szobájuk magányában amúgyis megroggyant agyfunkcióikat.

A cikk a kép után folytatódik


Még kevesebb az olyan színvonalas szórakozóhely a környéken, ahová fiatalok is eljárhatnak, nem kényszerülvén arra, hogy sok kilométert autózva hajnalban felpörögve vagy kimerülten hazafelé tartva esetleges balesetek áldozataivá vagy okozóivá váljanak.

De ha mégus akad színvonalas szórakozóhely a környéken, amit a nép, jelesül pedig a fiatalabb és idősebb korosztály akár együtt szórakozva is megkedvel, akkor mit csinál a "magyar"? Tollat - vagy inkább billentyűt - ragad és feljelent. Mert hangosak a fiatalok - vagy akár az idősebbek. Néha. Meg esetleg. Egy olyan külterületi, egyébként zajos út menti - tényleg, mi van az elkerülő úttal? - helyen, ahonnan a legközelebbi lakott épület többszáz méterre van.

Miközben az üzlet tulajdonosa beruház, épít és szépít, hogy a környék egyre csinosabb, rendezettebb, "élhetőbb" legyen. Programokat gondol ki és szervez meg, hogy a helybéliek helyben találjanak szórakozási lehetőséget. Ahelyett, hogy ülne otthon és nézné valamelyik "sóműsort". Meg feljelentéseket írna. Miközben azon keseregne, ugyan, hová jutott az ország? És még hová fog - így.


 

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével.
A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.
Adatait az adatkezelési szabályzatunk alapján bizalmasan kezeljük, azt harmadik félnek nem adjuk ki.
Címlap
Előző oldal
Lap tetejére
Lista eleje

Technikai kérdések

Üzlet

Adataim

  • Bejelentkezés
  • Regisztráció
  • Belépés/regisztráció facebook-kal
©2024 Minden jog fenntartva | szallas@szallashegyek.hu | +36 70 603 3312
Börzsöny szállásBörzsöny vendéglátásBörzsöny látnivalóBörzsöny programBörzsöny szolgáltatásBörzsöny túraBörzsöny közlekedésBörzsöny helyi termékBörzsöny szabadidőBörzsöny erdei iskolaBörzsöny csapatépítésPilis szállásPilis vendéglátásPilis látnivalóPilis programPilis szolgáltatásPilis túraPilis közlekedésPilis helyi termékPilis szabadidőPilis erdei iskolaPilis csapatépítésCserhát szállásCserhát vendéglátásCserhát látnivalóCserhát programCserhát szolgáltatásCserhát túraCserhát közlekedésCserhát helyi termékCserhát szabadidőCserhát erdei iskolaCserhát csapatépítésGerecse szállásGerecse vendéglátásGerecse látnivalóGerecse programGerecse szolgáltatásGerecse túraGerecse közlekedésGerecse helyi termékGerecse szabadidőGerecse erdei iskolaGerecse csapatépítésVértes szállásVértes vendéglátásVértes látnivalóVértes programVértes szolgáltatásVértes túraVértes közlekedésVértes helyi termékVértes szabadidőVértes erdei iskolaVértes csapatépítésBükk szállásBükk vendéglátásBükk látnivalóBükk programBükk szolgáltatásBükk túraBükk közlekedésBükk helyi termékBükk szabadidőBükk erdei iskolaBükk csapatépítésMátra szállásMátra vendéglátásMátra látnivalóMátra programMátra szolgáltatásMátra túraMátra közlekedésMátra helyi termékMátra szabadidőMátra erdei iskolaMátra csapatépítésMecsek szállásMecsek vendéglátásMecsek látnivalóMecsek programMecsek szolgáltatásMecsek túraMecsek közlekedésMecsek helyi termékMecsek szabadidőMecsek erdei iskolaMecsek csapatépítésVelencei tó szállásVelencei tó vendéglátásVelencei tó látnivalóVelencei tó programVelencei tó szolgáltatásVelencei tó túraVelencei tó közlekedésVelencei tó helyi termékVelencei tó szabadidőVelencei tó erdei iskolaVelencei tó csapatépítésBalaton szállásBalaton vendéglátásBalaton látnivalóBalaton programBalaton szolgáltatásBalaton túraBalaton közlekedésBalaton helyi termékBalaton szabadidőBalaton erdei iskolaBalaton csapatépítés