Környék km | Rendezés:   Infobuborék

Malom Udvar (vendégház)

3045 Bér, Táncsics út 9.
Telefon: +36 70 603 3312
Ha kérdezni szeretne a szálláshelyről vagy a foglalásban van szüksége segítségre, hívjon minket!
Leírás
Magyarország egyetlen étterme, ahol az autentikus filipino,- és magyar ételek egymással tökéletes szinergiában kapnak helyet egyetlen tányéron. Egyedi hely, mert az étterem mellett szálláshely és egy több mint 250 éves, ma is működő vízimalom is található nálunk, melynek tetőterében egy valódi templom van. Ez egy mini skanzen. A szálláshelyek mindgyik modern felszereltságűek, melyek igazodnk a vendégek igényeihez

Budapesttől 80 kilométerre, a Nógrád megyei Béren – ahol hosszú idő óta békében megférnek egymással a magyarok, a roma és a szlovák nemzetiségűek – Anna és Ferenc házasságának, majd álmaik megvalósításának köszönhetően ma már a filippínó kultúra is része e gyönyörű völgykatlannak.
Bért látni és megszeretni! Így történt, amikor Anna először járt a faluban, és nem kellett sokáig várni a nagy elhatározásra. Letelepednek a Cserhát lankái között, az akkor düledező malmot és annak gazzal benőtt környékét pedig felújítják.

Elkezdődött a tervezgetés, a rajzolás, majd a komoly műszaki tervezés is. A házaspár álmodott bele szálláshelyet, rendezvénytermet, wellness részleget, éttermet, olyanokat, melyek felejthetetlen élményekkel várják a hozzájuk betérőket.
A tervezésnél gondoltak a kultúrák találkozására, hiszen Ferenc magyar, Anna Fülöp-szigeteki. E kettő ötvözetéből kívántak hangulatában és szolgáltatásaiban olyan maradandó és fenntartható vállalkozást létrehozni, amely minden vendég felé sugározza a tulajdonosok egymás kultúrája iránti szeretetét és kölcsönös megbecsülését. Ma már tudjuk: sikerült.
2015 nyarán nyílott meg a Malom Udvar, mely gyorsan népszerű lett a turisták, a kikapcsolódni vágyó közösségek, baráti társaságok körében. Anna állandó jelenléte, a betérőkhöz való viszonyulása az egyik fő értéke a komplexumnak. A feleség Magyarországot családja – férje és két gyermekük – okán igazi hazájának tekinti, amit szeret, s ahol imád élni.
Személyében megtestesül az ázsiai embereknek a más emberek irányába megnyilvánuló feltétlen tisztelete, segítőkészsége, mosolya és kedvessége utánozhatatlanul bájos és vendégmarasztaló. Általa a filippínó kultúra kulináris világa is jelen van a Malom Udvarban, és a kultúrák találkozását erősíti az is, hogy itt az autentikus magyar és az autentikus filippínó ételek jól megférnek egymás mellett a konyhában, valamint az étterem terített asztalain is.
Ars poeticájuk egyszerű és nemes gondolat: aki hozzájuk betér, azt nem vendégként, hanem családtagként várják. Ezért arra törekednek, hogy igény szerint személyre szóló szolgáltatásokkal kedveskedjenek.
A Malom Udvar nem ipari méretű turizmusról vagy vendéglátásról szól. Üzenete az, ha valaki békére, nyugalomra, szeretetre, megbecsülésre vágyik – s persze közben jókat akar enni, inni, relaxálni és túrázni –, az itt biztosan megtalálja.

Vendégházak száma: 5 db 

  • Anna - lak
  • Ámor - lak
  • Zsuzsa - lak 1.
  • Zsuzsa - lak 2.
  • Miki - ház

Az ár fűtés szezonban 9.000 Ft/ fő/ éj reggelivel.

Ár fűtés nélkül 7.000 Ft/ fő/ éj reggelivel és wellness használattal.

Az ár nem tartalmazza az IFA-t, amely 300 Ft/ fő/ éj.

Nyugdíjasoknak és családoknak 10 % kedvezmény a szállásból.

Szobák / Árak

Szállásfoglalás

Ajánlatkérés

Szállás neve:
Szoba neve:
Ár / csomag megnevezése:
A csomag kezdete:
Csomag éjszakák száma: éj
A teljes árból a csomagár: Ft

Az érkezés dátumát, az éjszakák számát, a szállást igénybevevők számát, a gyerekek számát és az ellátást a jobboldali navigációs menüben válassza ki!

Érkezés:
Éjszakák száma: éj
Felnőtt:
Ellátás:
Ár összesen: Ft
+idegenforgalmi adó (IFA): Ft

Szállásfoglaló adatai

Ajánlatkérő adatai

Név*:
Település*:
Utca*:
Telefon*:
E-mail*:
MegjegyzésAjánlatkérés részletei:
Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési szabályzatot

EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK

Az ajánlatkéréshez jelentkezzen be!

Az ajánlatkéréshez az érkezés dátumát, az eltöltendő éjszakák számát, a kért ellátást valamint az érkező felnőttek és gyermekek számát, korát a kereső panelben tudja beállítani.

A szobaárak a következő ellátást tartalmazzák: reggeli

Felárral választható még:
ellátásfelnőtt / napgyerek / nap
félpanzió6000 Ft 6000 Ft
A foglalás összege: 0 Ft

Anna - Lak (Vendégház)



Férőhely: 4 fő + 1 fő pótágyon, minimálisan foglalható létszám: 2

A malommal szemközti Anna-lak négyszemélyes, két hálóterű, pótágyazható, konyhás-fürdőszobás vendégház. Az évszázados múlttal bíró épület palóc kontyos tetője és tornáca a szlovák – palóc népi építészet jegyében került felújíításra és berendezésekor is törekedtek a falusi életérzés megőrzésére. Az igényesen berendezett ház a jó módú paraszti idillt, paraszt luxust sugárzó hangulatával, kábel TV és wi-fi internet elérhetőséggel ideális kényelmet biztosít családok, barátok részére. Az ár tartalmazza a reggelit.

A ház ára 40,900 Ft/ ház/ éjszaka + idegenforgalmi adó 350 Ft/ fő/ éjszaka. 

A keresett időszakban szoba szabad

Ámor - Lak (Vendégház)



Férőhely: 4 fő, minimálisan foglalható létszám: 2

Akik megszállnak az Ámor-lakban, azok már érkezésük pillanatában érezni fogják a vendéglátók hitvallását: ide nem vendégségbe, hanem hazajönnek a megfáradt vándorok, akiket a Malom Udvar nagy családjának tagjaiként fogadnak, és akiknek az itt töltött napok során minden kívánságukat figyelik, és lehetőségeiknek megfelelően teljesítik azokat. Az apartman 2 hálótérrel rendelkezik, melyekhez egy közös konyha és fürőszoba tartozik.

A ház ára 36.900 Ft/ ház/ éj + idegenforgalmi adó 350 Ft/ fő/ éj. 
 

A keresett időszakban szoba szabad

Miki - Ház (Vendégház)



Férőhely: 4 fő + 1 fő pótágyon, minimálisan foglalható létszám: 2

A malomtól 50 m-re lévő Miki ház négyszemélyes, egy hálóterű, nappalija kinyitható kanapés, fürdőszobás vendégház. Az évszázados múlttal bíró épület palóc kontyos tetője és tornáca a szlovák –palóc népi építészet jegyében került felújíításra. Berendezése modern, kényelmet kielégítő. Kábel TV és wi-fi internet elérhetőséggel ideális kényelmet biztosít családok, barátok részére. Az ár tartalmazza a reggelit

A ház ára 34.900 Ft/ ház/ éjszaka + idegenforgalmi adó 350 Ft/ fő/ éjszaka. 

A keresett időszakban szoba szabad

Zsuzsa - Lak 1. (Szoba)



Férőhely: 3

Az Zsuzsa-lak 2, egy hálótérrel rendelkező 3 férőhelyes szoba, melyhez tartozik egy fürdőszoba. Berendezése modern, kényelmet kielégítő. Kábel TV és wi-fi internet elérhetőséggel ideális kényelmet biztosít családok, barátok részére. Az ár tartalmazza a reggelit.

A szobához tartozik egy a Zsuzsa-lak 1-el közös terasz

A ház ára 29.500 Ft/ ház / éjszaka + az idegenforgalmi adó 350 Ft/ fő / éj

A keresett időszakban szoba szabad

Zsuzsa - Lak 2. (Szoba)



Férőhely: 3

Az Zsuzsa-lak 2, egy hálótérrel rendelkező 3 férőhelyes szoba, melyhez tartozik egy fürdőszoba. Berendezése modern, kényelmet kielégítő. Kábel TV és wi-fi internet elérhetőséggel ideális kényelmet biztosít családok, barátok részére. Az ár tartalmazza a reggelit.

A szobához tartozik egy a Zsuzsa-lak 1-el közös terasz

A ház ára 29.500 Ft/ ház / éjszaka + az idegenforgalmi adó 350 Ft/ fő / éj

A keresett időszakban szoba szabad
Szolgáltatások

szolgáltatások:

bár, kávézó, saját medence, saját parkoló, kerthelyiség, grillezési lehetőség, bográcsozási lehetőség, WiFi, saját étterem, reptér transzfer, minibár, saját konyha, zárt parkoló, nagy füves terület, kert

fizetés:

készpénz, átutalás, MKB szépkártya, OTP szépkártya, KH szépkártya, szépkártya szabadidő zseb, szépkártya szállás zseb, szépkártya vendéglátás zseb, Mastercard bankkártya, Visa bankkártya, Maestro bankkártya

szabadidő:

csocsó, kerékpár kölcsönzés helyben, túra, horgászás a közelben, lovaglás közelben, fitnesz, karaoke berendezés, vadászat helyben, billiárd
Menü

Malom Udvarban saját étterem is működik, alább az étlapot megtekinthetik.
http://malomudvar.com/wp-content/uploads/2022/05/2022-Grill-Terasz.pdf

Érkezés és távozás

Bejelentkezés: 14:00 - 18:00
Amennyiben később érkeznél, mint ahogy a szálláshely vendéget tud fogadni, kérjük, jelezd.

Kijelentkezés: 10:00

Előleg/foglaló mértéke

Szállásfoglalás eséten minimum 2 éjszákat kell foglalni, előleg 20%
 

Nyitva tartás

Az étterem 2022. Augusztusi hónaptól átmenetileg zárva tart. A szálláshelyek azonban zavartalanul működnek.

Portaszolgálat nyitva tartása

Egyedi be- és kijelentkezés.

Összes férőhelyek és pótágyak száma

18 férőhely + 2 pótágy

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével.
A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.
Adatait az adatkezelési szabályzatunk alapján bizalmasan kezeljük, azt harmadik félnek nem adjuk ki.




Címlap
Előző oldal
Lap tetejére
Lista eleje

Technikai kérdések

Üzlet

Adataim

  • Bejelentkezés
  • Regisztráció
  • Belépés/regisztráció facebook-kal
©2024 Minden jog fenntartva | szallas@szallashegyek.hu | +36 70 603 3312
Börzsöny szállásBörzsöny vendéglátásBörzsöny látnivalóBörzsöny programBörzsöny szolgáltatásBörzsöny túraBörzsöny közlekedésBörzsöny helyi termékBörzsöny szabadidőBörzsöny erdei iskolaBörzsöny csapatépítésPilis szállásPilis vendéglátásPilis látnivalóPilis programPilis szolgáltatásPilis túraPilis közlekedésPilis helyi termékPilis szabadidőPilis erdei iskolaPilis csapatépítésCserhát szállásCserhát vendéglátásCserhát látnivalóCserhát programCserhát szolgáltatásCserhát túraCserhát közlekedésCserhát helyi termékCserhát szabadidőCserhát erdei iskolaCserhát csapatépítésGerecse szállásGerecse vendéglátásGerecse látnivalóGerecse programGerecse szolgáltatásGerecse túraGerecse közlekedésGerecse helyi termékGerecse szabadidőGerecse erdei iskolaGerecse csapatépítésVértes szállásVértes vendéglátásVértes látnivalóVértes programVértes szolgáltatásVértes túraVértes közlekedésVértes helyi termékVértes szabadidőVértes erdei iskolaVértes csapatépítésBükk szállásBükk vendéglátásBükk látnivalóBükk programBükk szolgáltatásBükk túraBükk közlekedésBükk helyi termékBükk szabadidőBükk erdei iskolaBükk csapatépítésMátra szállásMátra vendéglátásMátra látnivalóMátra programMátra szolgáltatásMátra túraMátra közlekedésMátra helyi termékMátra szabadidőMátra erdei iskolaMátra csapatépítésMecsek szállásMecsek vendéglátásMecsek látnivalóMecsek programMecsek szolgáltatásMecsek túraMecsek közlekedésMecsek helyi termékMecsek szabadidőMecsek erdei iskolaMecsek csapatépítésVelencei tó szállásVelencei tó vendéglátásVelencei tó látnivalóVelencei tó programVelencei tó szolgáltatásVelencei tó túraVelencei tó közlekedésVelencei tó helyi termékVelencei tó szabadidőVelencei tó erdei iskolaVelencei tó csapatépítésBalaton szállásBalaton vendéglátásBalaton látnivalóBalaton programBalaton szolgáltatásBalaton túraBalaton közlekedésBalaton helyi termékBalaton szabadidőBalaton erdei iskolaBalaton csapatépítés