Környék km | Rendezés:   Infobuborék

Tornácos Vendégház (vendégház)

2624 Szokolya, Fő u. 53.
Telefon: +36 70 603 3312
Ha kérdezni szeretne a szálláshelyről vagy a foglalásban van szüksége segítségre, hívjon minket!
Leírás

Szeretettel várunk barátaiddal, családoddal a Dunakanyar-Börzsöny régió egyik legmagasabb minőségű, igényesen kialakított vendégházában! A két- és háromágyas szobák garantálják a privátszférádat, a nagy hangulatos nappali a közösség központja lesz! Új, modern berendezés vár rád a parasztház közel 100 éves hangulatát megőrizve.

100 éves parasztház 21. századi igényekre szabva 

A vendégházunk Szokolya egyik régi parasztházának újragondolásával és felújításával jött létre. A ház maga az öregek elbeszélései alapján az 1920-as években épülhetett a mai formájában, akkoriban a falu legmódosabb gazdái lakták. Ezt tükrözte a telek elhelyezkedése: a falu főterére nyílik az utcai homlokzat; a művelődési ház, az óvoda és a mai nagykocsma közelében. A módosságot mutatta az egykori duplaistálló, kocsiszín, disznóól, pajta, nagy szénapadlás, füstölőház és két pince. Bár az nagyon valószínű, hogy a ház alapjai ennél régebbiek, hiszen a szokolyai főutca évszázadok óta lakott, a ház legrégebbi, utca felőli részében felsejlenek az egykori hármas háztagolás jelei.

A vendégház kialakításakor a családok és baráti társaságok igényeit tartottuk szem előtt, így a három hálószobát, két fürdőszobát egy meglepően tágas nappali egészíti ki felszerelt konyhával.  

A vendégházban nem tartózkodik állandó személyzet. Belépéshez egy kapukódot küldünk legkésőbb 24 órával az érkezés előtt.

Szobák / Árak

Szállásfoglalás

Ajánlatkérés

Szállás neve:
Szoba neve:
Ár / csomag megnevezése:
A csomag kezdete:
Csomag éjszakák száma: éj
A teljes árból a csomagár: Ft

Az érkezés dátumát, az éjszakák számát, a szállást igénybevevők számát, a gyerekek számát és az ellátást a jobboldali navigációs menüben válassza ki!

Érkezés:
Éjszakák száma: éj
Felnőtt:
Ellátás:
Ár összesen: Ft
+idegenforgalmi adó (IFA): Ft

Szállásfoglaló adatai

Ajánlatkérő adatai

Név*:
Település*:
Utca*:
Telefon*:
E-mail*:
MegjegyzésAjánlatkérés részletei:
Elfogadom az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatkezelési szabályzatot

EGYEDI AJÁNLATOT KÉREK

Az ajánlatkéréshez jelentkezzen be!

Az ajánlatkéréshez az érkezés dátumát, az eltöltendő éjszakák számát, a kért ellátást valamint az érkező felnőttek és gyermekek számát, korát a kereső panelben tudja beállítani.

A szobaárak a következő ellátást tartalmazzák: ellátás nélkül


Kisállat (kutya, macska) bevihető, díja: 2000 Ft / éj
A foglalás összege: 0 Ft

Felújított parasztház nagy kerttel (Önálló felújitott, teljes vendégház)



Férőhely: 8

A házban összesen 8 fő fér el.

1. Hálótér (3 fő részére) szimpla ágy, franciaágy ruhásszekrény 2. Hálótér (2 fő részére) 2 x szimpla ágy (összetolható) ruhásszekrény 3. Hálótér (3 fő részére) szimpla ágy, franciaágy ruhásszekrény Nappali kanapé sarokülő TV Saját fürdőszoba (zuhanytálca) Saját fürdőszoba zuhanytálca mosógép WC (különálló helyiségben) WC (fürdőszobával egyben) Saját amerikai konyha (a konyha jól felszerelt) Terasz nyitott fedett
A keresett időszakban szoba szabad
Szolgáltatások

szolgáltatások:

kerthelyiség, grillezési lehetőség, bográcsozási lehetőség, WiFi, saját konyha, nagy füves terület, kert

fizetés:

készpénz, átutalás, MKB szépkártya, OTP szépkártya, KH szépkártya, szépkártya szabadidő zseb, szépkártya szállás zseb, szépkártya vendéglátás zseb

szabadidő:

túra, horgászás a közelben, lovaglás közelben
Érkezés és távozás

Bejelentkezés:15:00 - 20:00
Amennyiben később érkeznél, mint ahogy a szálláshely vendéget tud fogadni, kérjük, jelezd!

Kijelentkezés:12:00-ig

Előleg/foglaló mértéke

100%

Nyitva tartás

Egész évben

Összes férőhelyek és pótágyak száma

8 fő

Ha észrevétele van a megjelenő adatokkal kapcsolatban, aktuálisabb vagy bővebb információt tud a helyszínről, kérjük küldje el nekünk az alábbi szövegmező segítségével.
A beküldött észrevételeket kollégáink feldolgozzák és az észrevételek alapján módosítják az adatlapot. Maga a beküldött üzenet a lapon nem jelenik. meg!
Amennyiben visszajelzést szeretne, kérjük, hogy az üzenetben hagyja meg elérhetőségeit.
Adatait az adatkezelési szabályzatunk alapján bizalmasan kezeljük, azt harmadik félnek nem adjuk ki.




Címlap
Előző oldal
Lap tetejére
Lista eleje

Technikai kérdések

Üzlet

Adataim

  • Bejelentkezés
  • Regisztráció
  • Belépés/regisztráció facebook-kal
©2024 Minden jog fenntartva | szallas@szallashegyek.hu | +36 70 603 3312
Börzsöny szállásBörzsöny vendéglátásBörzsöny látnivalóBörzsöny programBörzsöny szolgáltatásBörzsöny túraBörzsöny közlekedésBörzsöny helyi termékBörzsöny szabadidőBörzsöny erdei iskolaBörzsöny csapatépítésPilis szállásPilis vendéglátásPilis látnivalóPilis programPilis szolgáltatásPilis túraPilis közlekedésPilis helyi termékPilis szabadidőPilis erdei iskolaPilis csapatépítésCserhát szállásCserhát vendéglátásCserhát látnivalóCserhát programCserhát szolgáltatásCserhát túraCserhát közlekedésCserhát helyi termékCserhát szabadidőCserhát erdei iskolaCserhát csapatépítésGerecse szállásGerecse vendéglátásGerecse látnivalóGerecse programGerecse szolgáltatásGerecse túraGerecse közlekedésGerecse helyi termékGerecse szabadidőGerecse erdei iskolaGerecse csapatépítésVértes szállásVértes vendéglátásVértes látnivalóVértes programVértes szolgáltatásVértes túraVértes közlekedésVértes helyi termékVértes szabadidőVértes erdei iskolaVértes csapatépítésBükk szállásBükk vendéglátásBükk látnivalóBükk programBükk szolgáltatásBükk túraBükk közlekedésBükk helyi termékBükk szabadidőBükk erdei iskolaBükk csapatépítésMátra szállásMátra vendéglátásMátra látnivalóMátra programMátra szolgáltatásMátra túraMátra közlekedésMátra helyi termékMátra szabadidőMátra erdei iskolaMátra csapatépítésMecsek szállásMecsek vendéglátásMecsek látnivalóMecsek programMecsek szolgáltatásMecsek túraMecsek közlekedésMecsek helyi termékMecsek szabadidőMecsek erdei iskolaMecsek csapatépítésVelencei tó szállásVelencei tó vendéglátásVelencei tó látnivalóVelencei tó programVelencei tó szolgáltatásVelencei tó túraVelencei tó közlekedésVelencei tó helyi termékVelencei tó szabadidőVelencei tó erdei iskolaVelencei tó csapatépítésBalaton szállásBalaton vendéglátásBalaton látnivalóBalaton programBalaton szolgáltatásBalaton túraBalaton közlekedésBalaton helyi termékBalaton szabadidőBalaton erdei iskolaBalaton csapatépítés